Tuesday, December 27, 2011

Seasons Greetings from The Association of Social Workers of Kosovo

Dear Colleagues,

Happy Holiday Season, I wish you a healthy and prosperous New Year!

Best Regards,

Hamdi A.Boja


Te nderuara Kolege dhe Kolegë

Dëshiroj t ju uroj me gjithë zemër , të gjithëve , Festat e Fundvititdhe njVittë Ri 2012 më të gëzuar e më të begatë, me realizime kudo që prisni e dëshironi !

Përzemërsisht /

HamdiA.Boja

No comments: